X

Rüyada Kurna Görmek

Rüyada Kurna Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

18.07.2020 - 23:39

Rüyada mermer bir kurna görmek ve bu hamam kurnasında yıkandığınızı görmek; sağlıklı bir hayat süreceğinize ve sevindirici bir olayla karşılaşacağınıza işaret eder. Rüyada kurnada yıkanmak günahlardan arınmaya işarettir. Rüyada hamamda kurna sevinç ve sürura borcunu ödemeye yorumlanırken mermer kurna görmek rüya sahibinin işlerinde çabalaması sonucu zengin olacağı, bekâr ise, evleneceği anlamına gelir. Kişinin rüyasında kurna görmesi şefkat ve iyilik timsali dosta işaret eder. Mermerden yapılmış kurnada yıkanmak; içinde bulunduğunuz durumun düzeleceği demektir. Kurna rüyası üzüntü ve sıkıntının gitmesidir.

Rüyada kurna görülmesi, rüyayı gören kişinin ve ailesiyle birlikte evinde bereketli günlerin yaşanacağı bir döneme girmeleri şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin sevdikleriyle birlikte olacağına ve huzurlu hayat geçireceğine işaret eder. Rüyada görülen çeşme ve hamam kurnası, zengin kimse ve varlıklı kişiye işaretle yorumlanır. Bazı yorumcu­lar, kurna görmeyi, zengin olmaya yorumlamışlardır. Kişinin ayrıca sevdiklerine daha vakit ayırması gerekliliğine işaret eder şeklinde bir uyarıdır demişlerdir. Rüyada hamam veya çeşme kurnası görmek, sağlık, afiyet ve sıhhatte işarettir.