X

Rüyada Kekik Görmek

Rüyada Kekik Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

18.07.2020 - 22:52

Rüyada kekik görmek, sevinç ve mutluluğa, kekik kokladığını görmek, güzel bir söz işitmeye, kekik suyu içtiğini görmek ise, sağlık ve afiyete işaret eder. Kimileri de, kekik toplamayı iki dargın sevgilinin yeniden barışacaklarına yorumlamışlardır. Hamile bir hanımın rüyasında kekik görmesi, doğacak çocuğun erkek olmasına delalet eder.

Rüyada kekik toplamak, rüyayı gören kişinin eksik ya da hatalı olduğu durumlarda genellikle birine danıştığını ve bu alçak gönüllü tavrı sayesinde kendisini halk arasında saygın bir konuma getirdiğine yorulmaktadır. Rüyasında kekik topladığını gören kişi dargın olduğu sevdiği kişilerle yeniden barışacaklarına da işaret eder.

Rüyada kekik yemek, rüya sahibinin etrafında bulunan yüksek makam sahibi, varlıklı kişilere işaret etmektedir. Ayrıca rüya sahibinin bu kişiler sayesinde kendisini geliştirebildiği anlamına da gelmektedir. Rüyada taze yeşil kekik görmek, zenginliğe, ilme, çalışmaya, kazanmaya ve araştırmaya meraklı bir kişinin varlığı demektir.

Rüya tabirleri sözlüğü yorumcularına göre rüyanızda kuru kekik görülmesi yahut kekik kokusu duymak helal ve iyi kazançla refaha çıkmaya işarettir. Rüyada kekik yemek, hayattan zevk almaya işarettir.

Rüyada kuru kekik vermek, refah ve saadete işarettir. Rüyada kekik dikmek ise rüya sahibinin eline para geçeceğine işaret etmektedir. Rüyada kekik otu yemek, sıhhate işaret eder. Genel manada rüyada taze yeşil kekik, rüya sahibinin sıhhatli ve afiyetli olmasına delalet eder.