X

Rüyada Çita Görmek

Rüyada Çita Görmek Ne Anlama Gelir? Farklı anlam ve yorumu bulunan çitanın tabirini okuyun. başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

23.07.2020 - 21:31

Rüyada çita görmek, zulmeden yöneticiye, casus veya düşman olarak tabir edilir. Bazı tabircilere göre Rüyada çitaların görülmesi, uzun ömre, belaya ya da miras yoluyla ele geçecek mal yahut paraya yorumlanır. Evde çita görülmesi, rüya sahibinin hayırlı, şahane ve uzun bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada çitadan kaçmak, rüya sahibinin güçlü ve zalim bir düşmandan kurtulduğuna hükmedilir. Bazen de rüyayı görenin düşmanı ile anlaşacağına işaret sayılır. Rüyada çitadan kaçtığını ve çitanın kendisini kovalamadığını görmek, rüyayı görenin yüksek bir makam ve mevkiye ulaşacağını ifade eder.

Bir kimse rüyada arslanla güreştiğini görse, rüyayı görenin hastalanacağına işaret sayılır. Rüyada çitayı kovalmak ise rüya sahibinin amirinden yahut düşmanından mal alacağına yorumlanır. Dişi çita görmek şerli, zalim ve çocuğu üzerine galib bir kadına delalet eder.

Rüyada çitalardan öldürmek; Bazı tabirciler, çitayı öldürdüğünü gören kimse zalim olur demişlerdir. Genel anlamda rüyada çita görülme şekline göre miras yoluyla ele geçecek mala, uzun ömre, düşman yahut zalim yöneticiye yorulmaktadır.