X

Rüyada Cips Yemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cips Yemek Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

29.11.2019 - 17:21

Rüyada cips yemek zahmetsiz kazanılan mala, şifaya, kazanca, paraya, zenginliğe, kolay rızka ve nasibe yorumlanır. Yenilen cipsin rüyası insanların arasını yapan kimse demektir. Uzun zamandır arzu ettiğiniz bir şeye kavuşacağınıza yorumlanır. Cips yemek kazançlı çıkacağınız bir işe başlayacağınıza da işaret eder. Bekâr için evliliğe, rahatsız olan için afiyete, üzüntüsü olan üzüntüden kurtulmaya çıkar.

Rüyada cips yemek sevinçtir. Kişinin cips yemesi bazen abartılı bir şekilde övülmeye, gösteriş yapmaya da yorulabilir. Cips yemeniz biriktirilmiş mal veya paradır. Rüyasında cips yediğini gören mutlu olacağı bir haber alır. İkram edilen cipsten yemek hayır ve menfaate yorumlanır.

Rüyada cips yediğini görmek rüyayı görenin sözünde duracağına, varsa üzüntü ve keder bunlardan kurtulacağına, hastalık ve sıkıntıların biteceğine işarettir. Rüyada cips yemeniz yeni arkadaşlıkları da gösterir.