X

Rüyada Çamaşır Toplamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çamaşır Toplamak Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

17.07.2019 - 20:48

Rüyada çamaşır toplamak, hayır işler yapan kimseye yorumlanırken, ipten çamaşır toplamak ise iş hayatında bereketli gelişmelere işarettir. Temiz çamaşır toplamak sağlık anlamına gelir. Kirli çamaşır toplamak sağlığı etkileyen alışkanlıklardır. Bazen de Çamaşır toplamak uzun süre gizli kalan gerçeklerin ortaya çıkmasıdır. Çamaşır toplanması evle ilgili bir belanın def edilmesi demektir.

Rüyada temizlenmesi için yıkanan ve asıldıktan sonra çamaşır toplamak tasa, kaygı ve kederden ve dertlerden kurtulmaya delalet eder. Çamaşır toplamak hayırlı bir rüyadır. Rüyada renkli çamaşırları toplamak, büyük dertlerden kurtuluştur. Evde çamaşır toplamak, yeni dostlar edinmeye işarettir.

İpe asılmış çamaşır toplamak, rüya sahibi için güzel çalışmalara işarettir. Üzüntüden kurtulacağınıza işarettir. Sorunların kısa sürede bitmesini yorumlanmaktadır.