X

Rüyada Araba Satmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Araba Satmak Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

04.08.2019 - 22:31

Bir kimsenin rüyasında bir arabayı sattığını görmesi; o kimsenin yeni bir araba alacağına işarettir. Rüyada araba satmak yeni araba almak demektir. Rüyada arabası satılıyor ise rüya sahibi nüfuz ve güç elde eder. Rüyada satılan arabanın değeri ne kadar fazla olursa alınacak arabada o kadar kıymetli olur. Rüyada arabanın satılması, maddi durumunun değişmesini dileyen şahıs için bu rüya, olduğu gibi hayır anlamına gelir.

Rüyada beyaz bir araba satmak menfaat ve selamettir. Rüyada arabayı alıp satmak, satılan arabanın kıymet ve parası miktarınca bir halden diğer duruma dönmesine yorum edilir.

Eski bir arabayı elden çıkarmak sattığı şeyden kurtulmaya, satın almak ise aldığı şeye rağbet etmeye delalet eder. Bir kimse eski bir araba satıp yerine güzel ve lüks bir araba alsa; hiç ummadığı bir yerden eline geçecek maddi kazançlara tabir edilir.