X

Rüyada kireçle badana yapmak! Evi kireçle badana yapmak nedir?

Rüyada kireçle badana yapmak! Evi kireçle badana yapmak nedir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

27.04.2019 - 00:22

Rüyasında kireçle badana yapan kişi duygularına karşılık bulur demektir. Kireçle badana yapmak sıkıntıların sona ereceğine işarettir.Rüyada duvarı evi yada bir kısım yerleri sıvı kireçle badana yapan birini görmek, üzüntü, sıkıntı, keder ve şerlerin gitmesine, işlerinin kuvvetli yapılmasına tabir edilir. Rüyada badana yapmak için kireç hazırladığını görmek, yüksek makam ve rütbelere delâlet eder. Bir kimsenin rüyada kendisini kireçle badana yapıyor görmesi, velayet ve saltanata delâlet eder. Eğer yaptığı şey muntazam ve kıvamında değilse, bu rüya, insanları büyük bir işle meşgul etmeye işarettir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak

Rüyada beyaz kireçle parlak halde badana, aydınlık ve iyi günlere işaret eder. Rüyada kendi evini kireçle badana yaptırdığını veya yaptığını gören, sıkıntıdan kurtulur. Odasına badana yaptırdığını gören kişi, sevineceği müjdei bir haber alır.