X

Rüyada Teneşir Görmek

Rüyada Teneşir Tahtası Görmek Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

01.06.2021 - 21:31

Bakınız; Ölünün Yıkanması. Genel olarak rüyada teneşir görmek, insanlara maddi ve manevi açıdan fayda sağlayan kimseye işarettir. Üzerinde ölü yıkanan kerevet anlamına gelen teneşir tahtası, hayır seven, saygın bir kişiyi işaret eder. Kendi teneşirde yatıyorsa ömrü uzun olur. Başkasını teneşir tahtasında gören ise bir kişi ile ilgili haber alır.

Rüyada teneşir yaptığını ya da yaptırdığını görmek; insanlara iyilik yapacağınıza rivayet edilmektedir. Teneşirin üstüne oturduğunu ya da yattığını görmek; mal ve itibarın artmasına alamettir. Teneşirin kırıldığını görmek; olacak kötü şeylere işarettir.

Rüyada teneşirde yıkandığınızı görmek, uzun yıllar yaşayacağınıza işarettir. Başka birinin teneşirde yıkandığını görmek, hafif bir hastalık geçireceğinize işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada teneşir görenin, mal ve mertebesi artar. Halk arasında saygın bir kimse olur.