X

Rüyada Tel Görmek

Rüyada Tel Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

17.07.2020 - 16:22

Rüyada tel görmek güç ve kuvvete, haber almaya, bakır tel gönül açan haberlere ve mutluluğa, dikenli tel şüpheli şeylere, mahrem sınırlara, paslı tel üzüntü ve kedere işaret eder. Kişinin rüyasında bakır ve altın tel görmesi, birine gönül bağlamaya, sevinç ve mutluluğa işaret eder. Rüyada tel güç ve kudrete, haber almaya da işarettir. Rüyada çeşitli şekilde kangal veya açık olarak tel görmek, sonu gelmeyecek bir maceraya atılacağınıza ve sonunda bunun bir dava konusu olarak mahkemelere intikal edeceğine delalet eder.

Gümüş tel görmek, sevinçli bir haber almaya ve güzel gelişmelere, dikenli tel görmek, sakıncalı şeyler yapmaya, insanların gizli durumlarını araştırmaya işarettir. Rüyada paslı tel, beklenen haberin gelmemesine, üzüntü ve kedere işarettir. Rüyada inşaat teli görmek, inşaat müteahhitliği veya kendi evini yapmaya işarettir. Tel rüyası, ip gibi de yorumlanır.