X

Rüyada Taha Suresini Okumak, Görmek ve Dinlemek Ne Demek Neye Yorumlanır?

Rüyada Taha Suresini Okumak, Görmek ve Dinlemek Ne Demek Neye Yorumlanır? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

05.09.2020 - 21:43

Rüyasında Taha suresini okuyan veya okunduğunu işiten kimse, hayırlı isler yapmakla tanınır. Din yolunda iyiliklere devam eder. Düşmanına galip gelir, gurbette ve ailesinden uzakta ise evine döner. İmam Cafer Sadık'ın (a.s) yaptığı tabire göre rüyada Taha suresini okumak; meşhur bir âlim olacağınız anlamına gelir. Rüya sahibi dünyaya hayırlı eserler bırakır. Uzun bir ömür yaşadıktan sonra iyi ve kalıcı isim bırakarak ahirete göçer. Bir başka rivayete göre de: Rüyada Taha Suresini okuduğunu görmek, hayra işarettir. Denilmiştir ki Rüyasında Taha Suresi'ni okuyan kimse ile melekler musafaha (selamlaşma) eder ve onun için istiğfarda bulunurlar.

Rüyada Taha süresini okumak veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek, çok sevaba, düşman üzerine galip gelmeye, hesabın kolaylaşacağına işarettir. İbn-i Sîrîn'in söylediğine göre rüyada Taha suresini okumak düşmanlarınızla husumet içinde olacağınıza, onlarla savaşacağınıza, onları alt edeceğinize ve adınızdan övgüyle söz edileceğine işarettir. Rüyada Sure-i Taha'yı veya ondan bir parçayı okuduğunu yahut kendi üzerine okunulduğunu görmek, gece namazına ve hayra, düşman üzerine galibiyete, tövbe ve istiğfara delâlet eder. Cafer-i Sâdık (r.a) demiştir ki Rüyada Sure-i Taha'yı okuduğunu veya okunulduğunu görmek, şu şekilde tabir olunur:

Rüyada Fatiha Okumak anlamını şimdi okuyun! www.diyadinnet.com/ruyada-4625-fatiha-gormek