X

Rüyada Sekreter Görmek

Rüyada genel sekreter yardımcısı, sekreter olduğunu görmek, fakülte sekreteri görmek, hastane sekreteri görmek, genel sekreter olduğunu görmek şeklinde görülen rüyalar aynı anlama gelmekle birlikte hiç ummadığınız bir zamanda güzel haberler alacağınıza işaret eder. İşte rüyada sekreter görmenin anlamı ve yorumu; başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

31.05.2021 - 12:43

Rüyada sekreter görmek, sır saklayan birine işarettir. Rüyada bayanın erkek, erkeğin bayan sekreter görmesi, fitne ve huzursuzluğa, üzüntü ve kedere veya dost görünen düşmana işarettir. Erkeğin yanında erkek sekreter, kadının yanında kadın sekreter çalıştığını görmek, sırdaşı olan birine veya yardımcı ve hizmetkâra işaret eder.

Rüyada kendinizi bir iş yerinde sekreterlik yaparken görmeniz, iş hususunda bir kimse ile ortak olacağınıza ya onunla ayrı bir is yapmak için anlaşacağınıza işarettir. Bir sekreter ile dostluk kurduğunuzu görmek, genç bir kimse ile bir gönül macerası geçireceğinize delalet eder.