X

Rüyada Marul Görmek

Rüyada Marul Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

12.08.2020 - 00:13

1-Rüyada marul görmek sermaye, hayırlı, bereketli ve bol kazanç demektir. Marul görülmesi her ne suretle olursa olsun hayra çıkar. Yeşil marul demeti görülmesi ise o yılın bolluk ve bereket olacağına delalet eder. Yeşil renginden dolayı marul inancınızın güzelliği anlamına gelmektedir. Sararmış ve solmuş marul, sonu iyiliğe dönüşecek hafif bir rahatsızlığa işarettir. 2-Rüyada marul yemek, hasta biri için şifaya, normal biri için sağlıklı bir yaşama işaret eder. Rüyada marul yenilmesi sağlık sıhhat ve afiyet ile tabir edilir. Rüyada marul yediğini görmek sağlıklı olacağınıza, iş hayatında başarıya işarettir. Marul yenmesi bolluk ve helal rızk manasına gelir. Marul yemek, sıhhat ve afiyete delalet eder. Çok ihtiraslı ve doymak bilmeyen birisi ile tanışacağınızın işaretidir. Bekâr bir kimse rüyada bir marulu yıkayıp, yalnız göbeğini yediğini görse, evleneceğine işaret eder. Eğer marulun göbeğini bıçakla kesip ikiye bölmüşse, rüya sahibinin yapacağı evliliğin uzun sürmeyeceğine hükmedilir.

3-Rüyada marul toplamak, sıhhate, mala veya gösterişe işaret eder. Marul toplamak paradır, marul ne kadar güzel ve büyükse para da o kadar bol ve hayırlı olur. Rüyada marul tohumu görmek, hastalık ve kedere işaret eder. Bir kimse rüyada marul topladığını görse, rüya sahibinin şansının açıldığına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret eder. Eğer topladığı marulların sarardıklarını görürse, o kimsenin hastalanacağına yorumlanır. Veya üzüntülü bir haber alacağına hükmedilir. Şayet topladığı marulların hayvanlar tarafından yenildiğini görürse, rüya sahibinin servetinin başkaları tarafından alınacağına işarettir. Şayet topladığı marulu turşu yapmak için bir cam kavanoza koyduğunu görürse, evliliğin mutlu ve uzun süreceğine yorumlanır.

4-Rüyada marul almak; Rüyada pazardan marul aldığını görmek, temiz rızka işaret etmektedir. Rüyada marul, çok hırslı ve aç gözlü birisi ile tanışacağınız işaret eder.

5-Rüyada marul dikmek, dini inancı kuvvetli, ibadetini tam yapan orta yaşlı varlıklı bir kimse olarak tanımlanır. Bazen üzüntüden kurtulmaya, kederlennin bitmesine yahut sevdiğine kavuşmaya işaret eder. Kişinin rüyasında marul dikmesi ve ekmesi, sağlığa, paraya, şifaya veya bol rızka işaret sayılır. Kimi zaman rüyada marul tarlası, beklenen haberin sevinçli olacağına ve bereketli bir kazanca müjde sayılır.

Rüyada marul görmek, sıhhate işarettir. Bazı tabirciler marul gösteriş ve mala işarettir, demişlerdir. Rüyada görülen marul kimi zaman genç güzel bakire bir kız yahut bekar bir erkek olarak tanımlanır.