X

Rüyada Kirpi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kirpi Görmek Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

02.12.2019 - 23:32

Rüyada kirpi görmek hile yapmaya, insanların ayıbını araştırmaya, gizlenmeye, insanın kendisi için sakladığı şeye; dar gönülle, stresli, merhametsiz ve çabuk sinirlenen bir kimseye delalet eder.

Kirpi görmek, yaşamınızda yeni bir döneme gireceğinizi, doğru ve önemli kararlar vereceğinizi ve bu kararlarınızda başarıya ulaşacağınızı işaret eder.

Rüyada kirpi görmek, kalbi dar ve gönlü sıkıntılı şefkati az ve çabucak sinirlenen bir kimseye işarettir. Rüyada kirpiyi görmek, hileye, onun bunun ayıbını araştırmaya, gizlenmeye, şerre ve kişinin kendisi için sakladığı şeye işarettir.

Kişiye nazar değmiş demektir.

Rüyanızda kirpi görmeniz, inandığınız ve itimat ettiğiniz kimselerin sizi aldattıklarına; bu yüzden itibarinizin siz farkına bile varmadan sarsıldığına, herkese aldanmamanız için daha dikkatli davranmanıza işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kirpi, kalbi dar ve gönlü sıkıntılı şefkati az ve çabucak sinirlenen bir kimseye işarettir. Rüyada kirpiyi görmek, hileye, onun bunun ayıbını araştırmaya, gizlenmeye. Şerre ve kişinin kendisi için sakladığı şeye işarettir.