X

Rüyada İzmarit Görmek

Rüyada Sigara İzmariti Görmek Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

22.05.2021 - 20:59

Rüya sahibi için uyarıcı rüyalardandır. Genel olarak rüyada izmarit görmek kötü bir arkadaşa işaret etmektedir. Başka bir anlamı da, iş konusunda yanlış bir seçim yapmaya çağrışım yapar. Rüyada evde bir tabla içinde bulunan sigara izmaritleri görmek, geçmiş günlerinizin boşuna akıp gittiğine yorulmaktadır. Bu günün de hepsinin bos bir hayalden ibaret olduğuna delildir. Aynı zamanda elinizde sadece bugünün verimsizliği kaldığına yorulmaktadır. Ayrıca üzülmekte olduğunuza işarettir. Sonuç olarak rüyada görülen sigara izmariti kötü bir arkadaşı ifade eder. Ayrıca kötü alışkanlıkları olan kimselerle arasına mesafe koymanız gerektiğine işarettir.

Rüyada Sigara İzmariti Toplamak; Kötü söz işiteceğinizi anlatır. Rüyada sigara izmariti topladığını görmek haram yolla elde edilen bir malı gösterir. Ayrıca endişeli, üzüntülü günlerin geleceğine tabir edilmektedir. Bazen, sevgiliden ayrılmaya yorulmaktadır.

Rüyada Sigara izmariti süpürmek; Kişinin rüyasında sigara izmariti temizleyip süpürdüğünü görmesi güçlükleri olan bir işi başaracağı anlamına gelir. Rüyada sigara izmariti içmek ise dedikodu yapmaya, vakit geçirilen yerlerde bulunmaya işaret eder.