X

Rüyada Huni Görmek

Rüyada Huni Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

15.07.2020 - 21:50
Rüyada huni görmek, bir işin sonunu önceden düşünüp gereken önlemleri alan kimseyi çağrıştırır. Rüyada sıvı ağzı dar bir kaba aktarmak için koni biçimindeki huniyi kullandığını görmek gereksiz yere harcama yapmayan birini işaret eder. Kişinin rüyasında elinde bir huni görmesi hazan ender bulunan altın gümüş ve kıymetli bir mal veya çok önemli bir haber alınacağına yorumlanır. Kimi yorumcular da huniyi sadaka olarak sembolize etmişlerdir.

Rüyada huni görmek sözü yerinde ve zamanında söyleyen alime, malından düzenli bir şekilde tasadduk eden (sadaka veren - Allah rızası için fakirlere ve ihtiyacı olanlara, para veyahut ihtiyaca göre herhangi bir şey vermek) kimseye, tedbir ve istikrara delalet eder. İmam Nablusi'ye göre rüyada huni görülmesi, insanlara meşru bir şekilde tasadduk eden ve israftan kaçınan bir âlim, tedbirli ve işlerinde itiyadlı davranan bir kimseye delâlet eder.