X

Rüyada Hortum Görmek

Rüyada Hortum Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

10.05.2021 - 22:36

Rüyada hortum çıktığını görmek (hava olayı); Rüyada ortalığı toza tumana katan bir rüzgar hortumu görmek, beklenmedik bir musibete işarettir. Rüyada hortuma yakalandığını görmek, yolculuğa işarettir. Kişi rüyasında bir hortumdan su fışkırdığını görürse hayırlı bir gelir sahibi olur. Rüyada hortumla bahçe sulamak, bolluk, refah ve berekete işarettir. Rüyada hortumla su tatmak, zenginliğe, çoluk çocuğunu yedirip içireceğine ve hayra erişmeye delalet eder. Rüyada hortumla bir şey yıkamak ise, keder, üzüntü ve sıkıntıdan kurtuluşa delâlet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada hortum görmek, içinden su akıyorsa kazançlı bir yatırım yapmaya işaret eder. Rüyada su hortumu görmek kazanca yorumlanır. Rüyasında içinden su geçen bir hortum görmek, isinde kazançlı olacağına veya eline beklemediği bir yerden mal veya para geçeceğine veya bir mirasa konacağına delalet eder. Yangın hortumu görmek, kıskançlığa işarettir, içinden su geçmeyen kuru bir hortumu sarılı bir halde görmek; kazancının azalacağına yorumlanır. Susuz hortum, kazancın eksilmesine işarettir. Hortumlu bahçe sulamak, ailenizin geçimini bollaştırmaya işaret eder.