X

Rüyada Pedikür Yapmak

Rüyada Pedikür Yapmak başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

30.04.2021 - 23:10

Rüyada ayak tırnaklarının bakımı için pedikür yapmak mutlu olmaya, kişinin refah bir hayat sürmesine işarettir. Rüyada kuaförde pedikür yaptırmak ise rahat hayat sürmeye yorulur. Rüyada pedikür yaptırmak insana sıkıntı veren şeylerden kurtulmak demektir. Kişinin pedikür yaptırması mutlu haberin işaretidir. Rüyada güzellik salonunda pedikür yaptırmak ise rüya sahibinin, kısa süre içinde alacağı, çok büyük kazançlara delalet eder.

Rüyada pedikür yapmak hayırlıdır. Rüyada kendinizi pedikür yaptırırken görmek; evliyseniz bir erkek evladınız olacağına, evli değilseniz; eli açık biri ile nikâha işarettir. Rüyada pedikür yaptırdığınızı görmeniz size teklif edilen işin, sizin için güzel bir iş olacağına işarettir. Rüyada birinin pedikür yaptığını görmek sorumluluğunu bilen, evini ve eşini zaman ayıran kadına işaret eder. Ayrıca, eşiyle mutlu olmasını bilen zevceye işaret eder.

Bazı tabircilere göre rüyada ayaklara pedikür yapmak evliler için evlada, bekarlar için nikaha işaret eder. Rüyada görülen pedikür iyiliğe, manikür de mutluluğa ya da güzel söze yorumlanır. Kimi zaman ise, haram yemeye, iftiraya veya beklenen haberin geç geleceğine işaret eder. Bazı yorumcular da pedikür yapılmasını rahatlığa, ferahlığa veya sevince işaret ettiğini söylemişlerdir.