X

Rüyada Fil Suresini Okumak, Görmek Dinlemek Ne Demek Neye Yorumlanır?

Rüyada Fil Suresini Okumak, Görmek Dinlemek Ne Demek Neye Yorumlanır? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

31.05.2021 - 22:47

Abdulgani Nablüsi'nin yapıtığı tabire göre rüyada Fil suresini okumak zalimlerle savaşanlara yardımcı olacağınız anlamına gelir. Rüyasında Fil süresini okuyan veya dinleyen kişi, zalimlerle çarpışanlara yardımcı olur. Düşmanlarına üstün gelir, muradı hâsıl olur. Düşman şerrinden kurtulur. Yasadığı müddetçe korkudan güvende olur. Bir başka rivayete göre de: rüyada Fil suresini okumak veya ondan bir parçayı okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek, düşmana galip gelmeye, zafere ve hacca gitmek demektir.

Rüyada fil süresini okunduğunu görmek, düşmana galip gelmeye, zafere ve hacca gitmeye işarettir. Rüyada Sure-i Fil'i veya ondan bir ayeti okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek ve de bir başkasından işitmek, düşmanı kahretmeye, fetih ve zaferlere ve hacca gitmeye, şiddet ve korkudan hayatı müddetince emin olmaya delâlet eder.