X

Rüyada Ferace Görmek

Rüyada Ferace Görmek Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

14.05.2021 - 21:41

Ferace; kadınların dışarıda giydikleri, genellikle siyah renkte, yakasız, mantoya benzer, arkası bol, ayaklara kadar uzayan üst giysisidir. Genel olarak rüyada ferace görmek hayırlara yorumlanmaktadır. Rüyada ferace giymek ise yakın bir kimseden kıymetli bir hediye alacağınız anlamına gelir. Bekâr bir kız siyah ferace görse evlenme teklifi alır. Bununla birlikte bazı önemli fırsatlar elde edeceğinize yorumlanır. Sonuç olarak rüyada siyah ferace görmek, üzüntü ve kederden kurtuluş demektir. Evli bir kimsenin rüyasında ferace görmesi eşinden ve çocuklarından sürpriz bir müjde duyacağına rivayettir.

Özetlemek gerekirse rüyada ferace görülmesi, kadın için üzüntü ve kederden kurtuluşa işarettir. Rüyayı gören erkek ise memuriyete atılacağına işaret eder. Eğer kişi çalışıyorsa çalıştığı işte yüksek bir makama gelecektir. Ayrıca üzerine ferace giydiğini gören kadın, eşinden şefkat ve ilgi görür. Rüyada siyah ferace giydiğini görmek, kadın için sevinç ve mutluluk, erkek için şeref ve itibar olarak tabir edilmektedir. Sokakta ferace giydiğini gören zorluk ve sıkıntıdan kurtulur.