X

Rüyada Kamet Getirmek Ne Demek

Rüyada Kamet Getirmek Ne Demek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

02.05.2021 - 04:10

Genel olarak rüyada kamet getirmek maksadın hâsıl olması (arzusunun yerine gelmesi) anlamına gelmektedir. Ayrıca namaz için kamet getirmek sıkıntıda olanın bundan kurtulmasına işaret etmektedir. Aynı zamanda niyeti olan için hacca gitmek demektir. Sonuç olarak Rüyada camide namaz için kamet getirmek sözünü yerine getirmeye delalet eder. Rüyada kamet okumak doğru söze ve hayırlı işe alamettir. Özetlemek gerekirse rüyada kamet getirdiğini görmek güç ve kuvvetin ehlinde olmasına alamettir. Yani rüyada kamet okumak önemli haber ve duyurulara da işaret etmektedir. Dolaysıyla bu rüya yüce ve saygın bir makama gelmeye ve muradına ermeye işarettir. Sonuç itibariyle rüyada kamet getirmek hac veya umre yapmaya işarettir. Ayrıca rüyada kamet duymak bir işin başına yönetici olarak geçmeye de işarettir. Rüyada namaz öncesi kamet duymak muradına ermeye işaret etmektedir. Ayrıca rüyasında kamet okunduğunu duyan kimse yüce ve saygın bir makama geleceğine tabir edilmektedir.

Genellikle rüyada kamet etmek, işlerin kolay bir seyir izlemesine işarettir. Ayrıca hac zamanında kamet okuduğunu görmek hacca gitmeye yorumlanmaktadır. Kamet okunup namaz kılındığını görmek kişi ve toplum için hayra yorumlanmaktadır. Fakat rüyada kamet getirmek ve okunan kamet sonrası namaza icabet edilmediğini görmek ora insanlarının nefislerine zulmederek kendilerine yazık etmelerine alamettir. Rüyada kişinin kamet ettiğini görmesi, vaadini yerine getirmesine yorulmaktadır. Ayrıca rüyada kamet getirdiğini görmek arzusunun yerine gelmesine ve zor durumda olan kimsenin kurtuluşuna delaletle işaret etmektedir. Hapisteki kimsenin namaz için rüyasında kamet getirdiğini görmesi, bu durumdan kurtulacağına delildir. Ayrıca bir kimse rüyasında kamet getirdiğini görse e, alış veriş ve namaz işinde iyi dilek ve iyi niyetle anılır. Ezan okuyup kâmet getirdiğini gören kimse sünnet-i seniyyeyi (çok mühim ve kıymetli olan âli yol) işler.