X

Rüyada Ev Yapmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada ev yapmak genel anlamda hayırlı bir rüya olup iyiye yorulur. Kişinin eşine tabir edilen rüyada ev yapmanın tabirini okuyun. başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

22.09.2019 - 10:39

Rüyada ev yapmak bekar kimseler için, evlenip yuva kurup mutlu bir hayat sürmeye, evli insanlar için ise sevinç, neşe ve mutluluğa işarettir. Rüyada tuğla ve kerpiçle ev yaptığını görmek, birikmiş malını, edindiği sermayeyi hayırlı bir işe yatırmak demektir.

Rüyada yontulmuş taşla evini yaptığını görmek, şeref ve itibar kazanmak anlamındadır. Aynı zamanda uzun emellerden kaçınmaya, korkulardan emin olmaya, eş ve çocuklarını koruyup gözetmeye işaret etmektedir.

İnsanın rüyada ev yapması, vaktinin hoş geçmesine, toprakla uğraşmaya, eline mal geçeceğine yorulur. Evini camdan yapılmış görmek, düşman tuzağına uğrayacağına alamet eder.

Kişinin rüyasında ev yapması, vakit ve zamanının hoş, neşeli, güzel ve bereketli geçmesine yorulur. Rüya sahibinin toprakla meşgul olup, mal elde edileceğine işarettir. Camdan yapılmış ev görmek, hasımlarınızın tuzağına düşmek anlamındadır.