X

Rüyada El Arabası Görmek

Rüyada El Arabası Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

19.08.2020 - 00:49

Rüyada bahçe işlerinde kullanılan tek tekerlekli el arabası görmek taşınma ile yorumlanır. Rüyada el arabası ile bir şey taşımak, evden başka bir eve taşınacağınızı gösterir. Rüyada el arabasının boş olarak çektiğinizi görmek, size uzaktan bir misafir geleceğine işaret eder. Sadece el arabası görmek rüya sahibinin veya yakınlarından birisinin sevineceği bir duruma düşeceğine işarettir. Rüyada el arabasına bir çocuk bindirerek çektiğini görmek, eve çocuklu bir misafirin geleceğine delildir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada el arabası ile bir şey taşıdığını görmek, evden başka bir eve taşınacağına, el arabasını boş olarak çektiğini görmekse uzaktan bir misafir geleceğine işarettir. Rüyada görülen el arabası, kendini idare eden saygın aynı zamanda varlıklı bir kimseyi işaret eder. Kimi zamanda, kaygısız bir arkadaşı çağrıştırır. Bazı durumlarda ise helal kazanılan mala işaret sayılır. Kimi zaman da, yorucu bir işe yorumlanır. Rüyada el arabasıyla bir şey taşıdığını görmek, başka bir yere taşınmaya işarettir. Rüyada boş el arabası çektiğini görenin evine misafir geleceğine işarettir.