X

Rüyada Deniz Kızı Görmek

Rüyada Deniz Kızı Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

23.07.2020 - 21:15

Rüyada deniz kızı görmek aşk yaşamında hayal kırıklığına uğramakla yorumlanır. Rüyasında denizkızı görenin hayalleri boşa çıkacak anlamındadır. Denizkızı görmek, hayalinizin tahakkuk etmeyeceğine, bu yüzden fazla hayal kurarak sonunda hayal sükûtuna düşmemeniz için biraz hakikati görmenize yorumlanır. Yarısı balık, yarısı insan olan denizkızı efsanesi ancak bir hayalden ibaret olduğu için, rüyası da aynı şekilde insanda hayal kırıklığını ifade eder. Bu bakımdan Rüyada denizkızı daima hayal olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin, kurduğu hayallerin boşa çıkması şeklinde tabir olunur.

Böyle bir rüya görenin aşk hayatında birtakım hayal kırıklıklarına uğrayacağını belirtir. Genel anlamda hayal kırıklığı yaşayacağı yönündedir. Rüyayı gören kişinin, bir arkadaşı aracılığı ile tanışacağı bir kişiyle yaşayacağı gönül ilişkisinden, yaşanan sorunlardan dolayı bu ilişkinin sürmeyeceğine işaret eder. Rüyada deniz kızı görmek, moral bozukluğu ve can sıkıntısı anlamına da gelir.