X

Rüyada Cetvel Görmek

Rüyada Cetvel Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

14.07.2020 - 13:37

Rüyada bir uzunluk ölçüsü olan cetvel görmek, dürüstlük ve doğruluğa, işinde ehliyet sahibi olmaya, yeteneğe işaret eder. Kişinin rüyasında cetvel görmesi, bir işe teşebbüs etmeye veya çoktandır düşündüğü bir şeyi yapmaya işaret eder. Rüyada bir şeyi cetvelle ölçtüğünü görmek, el emeğini yemeye ve helâl kazanca işarettir. Kendi elini cetvelle ölçtüğünü görmek, beklenmedik bir rızka delalettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada cetvel görmek doğruluğa yorumlanır. Rüyada görülen cetvel, doğruluğu ifade eder. Ayrıca rüyasında cetvel gören rayı sahibinin arazi sahibi olacağına işaret sayılır. Bazen cetvel, mertlik olarak yorumlanır. Bazen rüyada cetvel görülmesi hesabını kitabını iyi bilen aileden biri olarak tanımlanır. Cetvel rüyası ayı zamanda dürüstlüğe işaret eder. Kimi zaman ise, din adamı olarak tabir edilir.

Rüyada cetvel görmek doğrulukla yorumlanır. Rüyada bir cetvelle her hangi bir şeyi ölçtüğünü görmek, yapacağı bir is hakkında yapıp yapmamayı düşündüğüne; cetvelle kâğıt üzerinde bazı çizgiler çizdiğini görmek, vereceği bir kararda çok dürüst davranacağına işarettir. Ebu Sait El Vaiz e göre: rüyada cetvel, bütün yaptıklarınızda doğruluktan ayrılmadığınıza delalet eder. Bir cetvel bir şeyi ölçtüğünüzü görmek, hayatta çok başarılı olacağınıza ve murat dilerseniz elde edeceğinize işaret eder.

Rüyada cetvel satın alınması, bir işe başlamaya işaret eder. Rüyada cetvelle çizgi çizmek, gayri menkul almaya ve helâl rızık kazanmaya işarettir. Kişinin rüyasında cetvel satın alması helal kazanca, kaynağı bilinen helal gelire işarettir