X

Rüyada Çarmıha Gerilmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çarmıha Gerilmek Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

30.06.2019 - 18:30

Rüyada çarmıha gerilmek; ilim ehli kimse için yöneticiliğe yorumlanır. Bazen bu rüya gizli işlerin açığa çıkması şeklinde de tabir edilir. Bir meydanda çarmıha gerildiğini görmek, orada yönetici olmaya delalet eder.

Rüyada çarmıha gerildiğini görmek, asılmak rüyası gibi yorumlanır. Fakat çarmıha gerilme rüyasında çiviyle çakılmak farkı vardır ki, bu da bazı yorumculara göre, acı duyulmadığı takdirde, iyidir. Bazılarına göre, çarmıha gerilmiş olduğunu görmek, ayıplanmaya işarettir.

Rüyada çarmıha gerilmek, rüyayı gören kişinin yüceliğine ve sahip olacağı memuriyete işaret eder. Çarmıha gerilmek, maddi durumu iyi olmayan insanlar için hayra ve gizli şeylerin meydana çıkmasına yorulur. Zengin kimseler içinse işlerinin bozulmasına işaret eder.

Rüyada çarmıha gerildiğini görmek, devlet büyükleri sayesinde büyük bir makam sahibi olur. Bazı tabircilere göre: varlıklı biri için bü rüya fakirliğe, fakir kimse için servete işarettir. Çarmıha gerildiğini gören, muradına erer. Çarmıha gerilmek; yolcu için iyidir. Selametle yurduna döner.