X

Rüyada Bale Yapmak Ne Anlama Geliyor?

Rüyada Bale Yapmak Ne Anlama Geliyor? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

14.12.2020 - 12:59

Rüyada bale yapmak, yaşanan can sıkıntısının bitmesine, bale görmek ise uzakta bulunan sevdiğiniz bir kimseye yakında kavuşmaya işarettir. Rüyada bale yaptığını görmek heves, istek, arzu, sevgi, hoşlanma demektir. Ayrıca rüyada bale yapmak nefsânî zevkler ve düşkünlükler anlamına da gelmektedir.

Bale rüyası sebepsiz olarak yaşanan can sıkıntısının yakın zamanda yok olacağına işaret eder. Rüyada bale görmek, içinizin çoktan beri sebepsiz olarak sıkıldığına ve bu sıkıntınızın yakında yok olacağına, feraha kavuşacağınıza işarettir.

Kendinizi balerin olarak bir sahnede dans ettiğinizi görmeniz, uzakta bulunan sevdiklerinizden bir kimseye yakında kavuşacağınıza delalet eder.

Bazen de bu rüya evlilikte yaşanan bazı sorunlara işaret eder. Bu rüya evli olmayanlar tarafından görülürse sevgililer arasında kavgaya işaret eder. İlişkide sadakat problemine dikkat çeker. Bu rüya sevgililer arasında kavgaya işarettir.