X

Rüyada Baldız Görmek

Rüyada Baldız Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

25.03.2023 - 05:04

Rüyada baldız (Erkeğe göre eşinin kız kardeşi) görmek, eşiyle bir kırgınlık yaşamaya işarettir. Kişinin rüyasında baldızını görmesi ev içinde huzursuzluk çıkacağı, aile arasında yaşayacağınız sorunlar canınızın sıkılmasına neden olacak demektir. Ayrıca rüyanızda baldızınızı görmeniz yaşadığınız ortamda ve aile arasında yaşayacağınız gerginlik canınızın sıkılmasına neden olacak. Rüyasında baldızını gören, asılsız ve maksatlı bir dedikoduya muhatap olur. Bu yüzden eşiyle arası bozulur. Bir başka rivayete göre de: Rüyada baldız görmek aile içinde lüzumsuz dedikodu neticesi huzursuzluk olacağına işaret eder. Evli bir kimsenin rüyada baldızını görmesi, zevcesi ile arasının açılacağına işarettir.

Genel anlamda rüyada görülen baldız, beklenmeyen bir misafiri çağrıştırır. Bazen iyi bir haberin geleceğine işaret eder. Kimi zaman ise dedikoduya ya da kıskançlığa yorumlanır. Ayrıca evlenmeyi veya buluşmayı simgeler. Bazı yorumcular rüyada baldız aile kavgasına işaret eder, demişlerdir.