X

Rüyada Atkı Görmek

Rüyada Atkı Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

29.04.2021 - 23:50

Rüyada atkı görmek dünyalığa gelecek fazlalıktır. ( Ayrıca Bakınız; Şal) Bekârlar için evlilik, evliler için çocuk ve aileden birinin parasal yardımına işarettir. Rüyasında boynuna bir atkı taktığını gören kimse kendi isteği ve dileğiyle bir sorumluluğu üzerine alacağına ve sonunda feraha ve bolluğa kavuşacağı demektir. Rüyada atkı görmek sığınmakla yorumlanır. Rüyanızda tanıdığınıza bir atkı verdiğinizi görmeniz, bir şeyden korkunuz varsa kurtulacağınıza, bir borçtan dolayı sıkıştırılıyorsanız o borcu ödemek için karşılığını bulacağınıza işarettir. Omzunuzdaki atkıyı çıkarıp bir kenara koyduğunuzu görmek, bütün sıkıntılarınızın geride kaldığına, feraha ulaşacağınıza delalet eder. Rüyada atkı görülmesi, iyi bir kimseden yardım göreceğinize ve himaye edileceğinize delâlet eder. Rüyada boyuna, omuza veya bazen başa atılan ve ipek, dantel, yün, kürk gibi çeşitleri bulunan hür türlü atkı görülmesi hayırlıdır.

Bazı kere de rüyada atkı görmek, karada yolculuğa işarettir. Rüyada atkı takmak, güzel bir kazanca ve sanata delâlet eder. Atkı takamamak, borç ödemek ile de tâbir edilir. Rüyada kendi nezdinde olan atkısının elinden alındığını görmek, şan ve şöhretin gitmesine ve malın kahra uğramasına delâlet eder. Bir kimsenin rüyada atkısınının yırtıldığını veya parçalandığını görmesi, erkek kardeşi veya kendi çocuğunun sıkıntısına delâlet eder.

Günümüz rüya yorumcuları rüyada atkı görmek tabirini, aile bağını simgeler demişlerdir. Bazen atkı rüyası sığınılacak bir kimseyi ifade eder. Ayrıca sıkıntıyı, yoksulluğun biteceğini işaret eder. Atkı rüyası aynı zamanda yardıma koşan yakın akrabalardan biri olarak ifade edilir. Rüyada atkı iki sevgilinin kavuşmasına da işarettir. İslami rüya tabircileri Rüyada atkı görmeyi, dokuz şekilde tabir etmişlerdir. Bunlar; Hayat, İzzet sahibi olmak, Şeref, Mertlik, Velayet, Sanat, Yolculuk, Erkek kardeş ve Çocuk.