X

Rüyada Açacak Görmek

Rüyada görülen açacağın kelime olarak anlamı şişelenmiş bazı içeceklerin kapakları ile teneke kutu içinde korunmuş yiyeceklerin kapaklarını açan bir alet olarak tabir edilir. Rüyada açacak görmek, kazanca, amaca ulaşmaya, bolluk ve berekete, kavuşmaya işarettir. İşte rüyada açacak görmenin manası;

12.07.2020 - 20:19

Rüyada görülen her çeşit açma aleti, maksada ulaşmaya, açacak görmek ise tıkanıklıkların giderilmesine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında görmüş olduğu her türlü açacak çeşitleri sarf edilen gayretlerin sonucunu almaya delalettir.

Rüyada meşrubat ya da konserve açacağı görmek, rüyayı gören kişinin evine eve misafir geleceğine, uzakta bulunan eş, dost ve akrabalarıyla buluşacağına yahut yakın çevresiyle bir araya geleceği anlamına gelir. Rüyada açacak görülmesi elde edilecek rızka, kolay yoldan kazanılacak paraya işaret eder.

Rüyada görülen her çeşit açma aleti, arzu ve emellerin gerçekleşmesine yorumlanır. Rüyada açacak almak ise zorlukların aşılmasına, bir konuda yakınlarından yardım görmeye işaret eder.