X

Pratik ve hijyenik kağıt kedi tuvaleti Metro Türkiye raflarında

Türkiye'de bir ilk olarak yüzde 100 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen ARO kağıt kedi tuvaleti, içeriğinde plastik malzeme yer almamasıyla çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor

21.04.2024 - 15:16

İSTANBUL - Sürdürülebilirlik odağındaki çalışmalarına devam eden Metro Türkiye, yüzde 100 geri dönüştürülmüş kraft kartondan üretilen pratik ve hijyenik kağıt kedi tuvaletini kendi markası altında raflarına getirdi.

Metro Türkiye açıklamasına göre, 30 yılı aşkın süredir tüm faaliyetlerinin merkezine sürdürülebilirliği koyan ve müşterileri için güvenilir alışverişin adresi olma amacıyla çalışmalarını sürdüren Metro Türkiye, yenilikçi ürünlerle ürün gamını genişletmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Metro Türkiye, yüzde 100 geri dönüştürülmüş kraft kartondan üretilen, hijyenik ve pratik ARO kağıt kedi tuvaletini, kedi kumları yerine geri dönüştürülmüş kartondan kum formatında üretilmiş 7 litre kağıttan kedi kumu ve kağıt temizleme küreği ile hayvanseverlerin beğenisine sundu.

Türkiye'de bir ilk olarak yüzde 100 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen ARO kağıt kedi tuvaleti, içeriğinde plastik malzeme yer almamasıyla çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Tamamen geri dönüştürülmüş kraft kartondan üretilen kedi tuvaleti, emici kağıttan üretilmiş kedi kumu, kumun dağılmasını önleyen tasarımı ve tuvaletin su geçirmez tabanıyla hem hayvan sahipleri hem de kedileri için hijyenik bir ortam oluşturuyor.

Aynı zamanda kurulumu oldukça basit ve hızlı olan tuvalet, hafif ve katlanabilir olması sayesinde sık seyahat eden hayvanseverlere ve kedilerine konfor da sunuyor.