X

PeP'ten "Yurt Dışı Fiziki POS Harcamalarında yüzde 5 Nakit İade" kampanyası

PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu:
- "Düşük maliyetli uluslararası para transferi hizmetimizin yanı sıra yurt dışı harcamalarında verimliliği artıracak yeni çözümler üzerinde çalışıyoruz"

27.05.2024 - 12:28

İSTANBUL - PeP, "Yurt Dışı Fiziki POS Harcamalarında yüzde 5 Nakit İade" kampanyasını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, PeP, yeni kampanyayla, yurt dışında fiziki POS cihazlarından yapılacak harcamalarda yüzde 5 nakit iade imkanı sağlayacak.

Avantajdan yararlanabilmek için kullanıcıların PeP Visa Kart'ını kişiselleştirilmesi gerekirken kartı olmayan kullanıcıların ise kampanyadan yararlanmak için yurt dışı seyahatleri öncesinde PeP mobil uygulamasına giriş yaparak PeP Visa Kart başvurusu yapmaları ve kartlarını kişiselleştirmeleri gerekiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu, uluslararası finansal işlemleri daha erişilebilir kılmak suretiyle müşterilerinin uygun maliyetlerle para transferi yapmalarına olanak tanıdıklarını ifade etti.

Verimliliği artıracak yeni çözümler üzerinde çalışıyoruz

Sadioğlu, "Bir PeP klasiği olarak yurt dışı para transferi işlemlerinde sadece 1 avro/1 pound gibi düşük bir işlem ücreti yansıtarak, bu hizmetleri kullanıcılarımız için daha ekonomik bir seçenek haline getirdik. Düşük maliyetli uluslararası para transferi hizmetimizin yanı sıra yurt dışı harcamalarında verimliliği artıracak yeni çözümler üzerinde çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

Yaz aylarında artan tatil amaçlı seyahatlar için ekonomik fırsatlar sunan avantajlı kampanyalar düzenlediklerini belirten Sadioğlu, Pegasus BolBol Kart sahiplerine yönelik yurt içi ve yurt dışı uçuş harcamalarında BolPuan kazandıran kampanyalarının ise süreklilik arz ettiğini aktardı.

Yurt dışı ATM'lerden ücretsiz nakit çekme imkanı gibi dönemsel kolaylıklar sunarak kullanıcılara ek avantajlar sağladıklarına dikkati çeken Sadioğlu, yeni kampanya ile müşterilerine ekonomik bir deneyim sunduklarını kaydetti.

Sadioğlu, kampanyanın yurt dışında tasarruflu harcama yapmak isteyen kullanıcılar için avantaj sağlayacağını aktararak, şu değerlendirmede bulundu:

"2024 vizyonumuz doğrultusunda, uluslararası pazardaki büyümemizi sürdürüyoruz ve ilk çeyrek performansımız bu yöndeki ilerlememizi teyit ediyor. Müşteri deneyimini merkeze alarak ve onların ihtiyaçlarını dikkate alarak, yenilikçi çözümler geliştirmeye yoğunlaşıyoruz. Seyahat eden müşterilerimizin finansal işlemlerini kolaylaştırmak ve maliyetlerini azaltmak için çeşitli stratejiler ve kampanyalar hazırlıyoruz. Yurt dışı operasyonlarımızı güçlendirerek müşterilerimize daha fazla avantaj sunmaya kararlıyız."

Kampanya, 1 Haziran-1 Ağustos arasında geçerli olacak.