X

Nef Arsa, satış ofisi ağına Kayseri'yi ekledi

23.05.2024 - 10:00

KAYSERİ - Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonlarını yürütmek üzere Kayseri'de bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı.

Gayrimenkul sektörünün öncüsü Nef, yüksek yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, kira getirisi olan Novu markası ürünlerini Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde ve globalde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Antalya, Sakarya, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır ve Konya'nın ardından Nef Arsa, Türkiye'deki 32. ofisini Kayseri'de açtı. Nef Arsa'nın Almanya'da ise 9 ofisi bulunuyor.

Kentin en merkezi lokasyonlarından biri olan Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde misafirlerini ağırlamaya hazırlanan satış ofisi, Nef Arsa'yı daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

Son iki yılda 3,5 milyon metrekare arsa satışı gerçekleştiren Nef Arsa, Sakarya'dan Assos'a, Beynam'dan Kaz Dağları'na, Çanakkale Köseler'den Dikili ve Ankara'ya geniş ve çeşitli proje yelpazesini Türkiye'de 30'un üzerindeki satış ofisi aracılığıyla tanıtıyor.

Tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 oranında banka kredisi fırsatı ve 48 aya varan vade seçenekleri sunan Nef Arsa projelerinde modüler ev sistemleri de Nef mimari tasarım ve uygulama güvencesi ile sağlanıyor.

Nef Arsa Satış Direktörü Emre Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelindeki 32. ofisi açmak üzere Kayseri'ye geldiklerini söyledi.

İlden son zamanlarda yoğun talep aldıklarını belirten Erkan, şunları kaydetti:

"İnsanların Nef ürünlerine yatırım yapmakla ilgili çok yüksek motivasyonunun olduğu bir şehir. O yüzden daha yakın olmak, daha birebir işi yönetebilmek için Kayseri'ye ofis açmaya öncelik verdik. Biz Kayseri'nin potansiyeline de inanıyoruz. Nef'in hem arsa hem konut hem de sabit kira getirisi kazandırdığı ürünlerine çok yoğun talep var bu ara. Kayseri özelinde de talep arttığı için bugün burada bu ofisin açılışı için bulunuyoruz."

Konuşmanın ardından satış ofisinin açılışı gerçekleştirildi.