Valilikten yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş Nurhak ilçesine görevlendirilen Vali İlker Gündüzöz koordinasyonunda yaraların sarılmasına yönelik çalışmalar yürütülüyor.
İlçe genelinde yaşamın yoğun olduğu 4 bölgeye evi kuran Muş Valiliği, her gün sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeği dağıtılıyor. Usta aşçılar tarafından ilk günden bu yana 3 çeşit yemek üretilen aşevlerinde, vatandaşlar verilen hizmetten memnuniyet duyuyor.
Hazırlanan yemekler, personeller tarafından çadır kentler ile bireysel çadırlarda barınan vatandaşlara da ulaştırılıyor.
Çadır kentte barınan Hüseyin İlyen, "Yemeklerimiz 3 öğün çıkıyor. Allah devletimize zeval vermesin. Devletimiz her şeyi getiriyor. Hiçbir sıkıntımız yok." dedi.