X

İzmir'de Alfa Romeo ve Jeep bayiliği açıldı

30.04.2024 - 17:18

İZMİR - İzmir'de, Arkas Otomotiv bünyesinde faaliyete geçen yeni Alfa Romeo ve Jeep bayiliği, hizmete girdi.

Gaziemir ilçesinde yer alan entegre tesisin açılışına Arkas Otomotiv Üst Yöneticisi Can Yıldırım, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün, Tofaş Üst Yöneticisi Cengiz Eroldu ve Alfa Romeo-Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü katıldı.

Yeni tesis, Alfa Romeo ve Jeep markalarının yeni kurumsal kimliğine uygun tasarım ve standartlarda inşa edildi.

Satış sonrası hizmetleri de verecek olan tesiste aynı zamanda ikinci el operasyonlarıyla birlikte müşterilerin farklı ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayacak. Arkas Otomotiv, aynı tesiste Maserati markasının da satış sonrası hizmeti de verecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arkas Otomotiv Üst Yöneticisi Can Yıldırım, Arkas Otomotiv ailesi olarak Alfa Romeo ve Jeep markalarını bünyelerine kattıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Ailelerinin her geçen gün büyümesinin gurur verici olduğunu kaydeden Yıldırım, "Bu işbirliğinin uzun yıllara yayılmasını diliyoruz. Son trendlere uygun bir şekilde tasarladığımız bu entegre tesiste uzman ekiplerimizle birlikte Alfa Romeo ve Jeep tutkunlarının her zaman hizmetindeyiz." ifadelerini kullandı.

Alfa Romeo-Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü ise her 2 markanın yeni bayilikleri için heyecan duyduklarını ifade ederek, "Alfa Romeo ve Jeep markalarının yeni kurumsal kimlik standartlarını bu tesiste müşterilerimizle buluşturmaya başladık. Değişen müşteri beklentilerine uygun olarak dijital uygulamalarla donatılmış showroomumuzda, müşterilerimiz teknolojinin yeniliklerini deneyimleme fırsatı bulacaklar. Çok amaçlı showroomumuz, dijital uygulamalar ile hizmetlerinde fark yaratacak." diye konuştu.

Öte yandan, Alfa Romeo sergi salonunda Tonale ve Stelvio'nun yanı sıra sportif sedan Giulia da sergileniyor. Alfa Romeo'nun geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni B-SUV modeli Alfa Romeo Junior'ın da İzmirli müşterilerin beğenisine sunulacağı kaydedildi.

Jeep sergi salonunda ise markanın ilk tamamen elektrikli modeli Avenger'ın haricinde, Renegade, Compass ve Wrangler modellerinden oluşan ürünler müşterilerle buluşturuluyor.