X

Erzurum'un "Sağlıklı Yaşam, Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı" hizmete açılıyor

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan:
- "Pandemi koşullarına rağmen yatırımlarımızı tam da hedeflediğimiz zamanda bitirdik ve açılışa hazır hale getirdik"

21.04.2024 - 15:16

Erzurum - Erzurum'da, Aziziye Belediyesince hayata geçirilen Sağlıklı Yaşam, Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı'nın yarın hizmete açılacağı bildirildi.

Aziziye Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yarın açılışı yapılacak park, Dadaşkent'teki Erzurum Bölge İdare ve Adliye Mahkemesi'nin arkasında bulunuyor.

Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bu yılki yatırım sezonuna önemli hizmetler sığdırdıklarını belirtti.

Yeni yatırımın bölgenin en geniş ve ilk tematik parkı olduğunu aktaran Orhan, "Pandemi koşullarına rağmen yatırımlarımızı tam da hedeflediğimiz zamanda bitirdik ve açılışa hazır hale getirdik. İlk açılışımızı Sağlıklı Yaşam-Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı ile yapıyoruz. Ardından peş peşe diğer açılışlarımız gelecek. Böylece eser siyaseti adına en güzel örnekleri sergilemeye çalıştığımız Aziziyemiz için müthiş bir sezon finali yapmış olacağız." ifadelerini kullandı.

Orhan, ayrıca yarı olimpik yüzme havuzu, güneş enerji santralleri, engelsiz yaşam merkezi, millet kıraathanesi ve kapalı pazar kompleksi ile özel sektör yatırımı olan termal aquaparkının da açılış aşamasına geldiğini bildirdi.