X

Dünya Atletizm Günü'nde Ağrı'da Koşabiliyorken Koş Projesi Heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın öncülüğünde Ağrı'da gerçekleşen Dünya Atletizm Günü etkinlikleri, "Koşabiliyorken Koş" projesiyle çocukları spora teşvik etti.

11.05.2023 - 11:26

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen Dünya Atletizm Günü etkinlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

HABER: CEMİL KARİP - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Koşabiliyorken Koş" projesi kapsamında düzenlenen etkinliklere Ağrı Vali Lütfi Yiğenoğlu Şehir Stadyumu ev sahipliği yaptı.

Vali Lütfi Yiğenoğlu Şehir Stadyumunda düzenlenen etkinliğe Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, Spor Şube Müdürü Turan Tunç ve birçok sporcu katıldı.

Dünya Atletizm Günü etkinlikleri, Minik Adımlardan Büyük Adımlara sloganıyla çocukları spora teşvik etmeyi amaçladı. Atletizm spor dalının temel prensiplerini öğrenmek ve spor yapmanın keyfini keşfetmek için çocuklar, enerjik koşularıyla büyük bir heyecan yaşattı. Etkinliklerde genç sporcuların yanı sıra aileler de büyük bir ilgi gösterdi.