X

Bulanık'ta ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlar devam ediyor

21.04.2024 - 15:16

Muş - Türkiye Bulanıklılar Eğitim Kültür ve Sevgi Derneği (TÜMBULSEVDER), ilçede tekerlekli sandalye, kışlık kıyafet ve ayakkabı yardımlarını sürdürüyor.

Dernek Başkanı Selahattin Turan ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe merkezindeki bazı evler ile Altıoluk, Demirkapı ve Elmakaya köylerini ziyaret etti.

İhtiyaç sahibi aile ve engellilere tekerlekli sandalye, bot ve kışlık kıyafet yardımında bulunan Turan, sosyal sorumluluk gereği engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için bugüne kadar hayırseverlerin desteğiyle 300 tekerlekli sandalye dağıttıklarını belirtti.

İnsanların ihtiyaçlarını karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Turan, şunları kaydetti:

"Bulanık'ta, Muş'ta ve Türkiye'nin birçok bölgesinde bizlere bildirilen ihtiyaç sahibi hemşerilerimizle ve insanlarımızla anında irtibat kurarak ihtiyaçlarını gidermeyi bir ödev olarak görüyoruz. Zorlu kış şartlarına rağmen faaliyetlerimiz devam ediyor. Engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Yine çocuklarımızın ayakları üşümesin diye bin çocuğumuza bot dağıttık. Onların dertleriyle dertleniyor, sevinçlerine de ortak oluyoruz. Burada kış çetin geçiyor. Soğuk ve kar yoğun olsa bile ailelere ve vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Amacımız vatandaşımızın mağduriyetini giderip onlara bir nebze de olsa yardım etmektir."