X

Ağrı'da Kurtuluş Koşusu Yapıldı: Sporcular Kıyasıya Mücadele Etti

Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "Kurtuluş Koşusu" müsabakaları gerçekleştirildi. Kızlar 3 bin, erkekler 5 bin metre koştu ve sporcular derece için kıyasıya mücadele etti.

14.04.2023 - 13:54

Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "Kurtuluş Koşusu" müsabakaları düzenlendi.

Ağrı Valiliği koordinesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmaya 50 sporcu katıldı. Yarışma, Vali Lütfi Yiyenoğlu Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında, kızlar 3 bin metre, erkekler ise 5 bin metre koştu. Sporcular, derece elde etmek için büyük bir mücadele sergiledi. Dereceye giren sporculara madalyaları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak ve Spor Şube Müdürü Turan Tunç tarafından takdim edildi.

Kızlarda birinci olan isim Fatma Demir olurken, ikincilik Pınar Demir ve üçüncülük ise Havva Gül'ün oldu. Erkeklerde ise birinci olan Hakan Çoban, ikincilik Sebih Bahar ve üçüncülük Ali Demir'in oldu.