X

Ağrı'da EasyCep Şubesi Açıldı

EasyCep Ağrı şubesi, müşterilerine 12 ay garanti ve taksit imkanı sunarak hizmete başladı.

29.04.2024 - 17:51

Ağrı - Türkiye'nin lider yenilenmiş elektronik ürün pazarı EasyCep, Ağrı Merkez'de yeni bir şube açtığını duyurdu. İkinci el cep telefonları, tabletler ve laptoplar gibi teknolojik ürünleri ilk sahiplerinden satın alarak, yenileyip sertifikalandıran şirket, artık Ağrı'daki tüketicilere de hizmet verecek.

Şirketin yeni şubesi, müşterilerine 12 ay garanti ve 6 aya kadar vade farksız 12 ay taksit imkanı sunarak hizmete başladı. Ağrı şubesinin açılışıyla ilgili olarak EasyCep işletme sahibi Baran Karip, "EasyCep olarak Ağrı'nın dört bir yanına kaliteli ve güvenilir yenilenmiş elektronik ürünleri ulaştırmaktan gurur duyuyoruz. Ağrı şubemizle birlikte, bölgedeki teknoloji severlere uygun fiyatlarla yenilenmiş ürünler sunuyoruz. Ürünlerimiz arasında Iphone, Samsung gibi 1 yıl garantili cep telefonları yer alıyor" dedi.

Karip, sözlerine şöyle devam etti: "EasyCep , Ticaret Bakanlığı'ndan aldığı lisans ile tüm yenileme işlemlerini yürütüyor. Müşterilerimize satış sonrası tam destek sağlamak için, satın alınan tüm ürünler için 12 ay garanti ve 14 gün içerisinde iade hakkı sunuyoruz. Ayrıca, anlaşmalı bankalar aracılığıyla cazip taksit seçenekleri de sağlıyoruz."

EasyCep, yenilenmiş elektronik ürünlerin satışında Türkiye'nin öncü markalarından biri olarak biliniyor. Ağrı şubesinin açılmasıyla şirket, bölgesel kapsamını genişleterek daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefliyor.

Adres: Baran İletişim/ Doktorlar Caddesi Hacı Baba Kebap ve Tanışır Kırtasiye Yanı Ağrı
Telefon: 0533 814 98 04