X

2024 Dünya Superbike Şampiyonası, Red Bull TV'de yayınlanacak

Milli sporcular Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu'nun zirve mücadelesi heyecanı, Red Bull TV ekranlarında yaşanacak

21.04.2024 - 15:16

İSTANBUL - Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu'nun katılacağı 2024 Dünya Superbike Şampiyonası, Red Bull TV ekranlarından takip edilebilecek.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, dünyanın en çok izlenen motor sporları organizasyonlarından Dünya Superbike Şampiyonası, 2024 sezonunda Red Bull TV'de olacak.

İlgi çeken yapımlarıyla dünya genelinde geniş bir kullanıcı kitlesi olan platform, Yamaha macerasının ardından bu sezon BMW takımıyla anlaşan Toprak Razgatlığulu'nun Dünya Superbike Şampiyonası'ndaki, sakatlıktan güçlü dönen Can Öncü ile her sezon seviyesini artıran Bahattin Sofuoğlu'nun da Dünya Supersport Şampiyonası'ndaki yarışlarına ev sahipliği yapacak.

Özel belgeseller, filmler, programlar ve kliplerle dolu bir içerik sunan Red Bull TV, voleybolda CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nin ardından Red Bull sporcuları 2021 Dünya Superbike şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü'nün yarışlarını, Türkçe anlatımla yayınlayacak.

Sezon boyunca, hafta sonlarında Dünya Superbike Şampiyonasında iki yarış ve superpole yarışı, Dünya Supersport Şampiyonası'nda ise iki yarış olmak üzere toplam 60 müsabaka, Red Bull TV'de motor sporları tutkunlarıyla buluşacak.

Dünya Superbike Şampiyonası ile Dünya Supersport Şampiyonası'nın 2024 sezonu takvimi şöyle:

23-25 Şubat: Phillip Adası / Avustralya

22-24 Mart: Barcelona-Katalonya / İspanya

19-21 Nisan: Assen / Hollanda

14-16 Haziran: Misano / İtalya

12-14 Temmuz: Donington Park / İngiltere

19-21 Temmuz: Autodrom Most / Çekya

9-11 Ağustos: Algarve / Portekiz

23-25 Ağustos: Balaton Park / Macaristan

6-8 Eylül: Nevers Magny-Cours / Fransa

20-22 Eylül: Cremona / İtalya

27-29 Eylül: Aragon / İspanya

11-13 Ekim: Jerez - Angel Nieto / İspanya