Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin, Ağrı’da bir ilk olma özelliği taşıyan “akıllı mercek” ameliyatını başarıyla gerçekleştiren Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Yavuz Oruç’u makamında kabul etti.
78 yaşındaki bir hastaya uygulanan ileri düzey göz operasyonu sonrası gerçekleştirilen kabulde, Rektör Gülçin, Doç. Dr. Oruç'a teşekkür belgesi ve AİÇÜ logolu plaket takdim etti.
Törene, AİÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hülya AKINCIOĞLU da katıldı.
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Hülya Akıncıoğlu, İlhami Gülçin ve AİÇÜ’de “Akıllı Mercek” Ameliyatını Gerçekleştiren Doç. Dr. Yavuz Oruç’a Teşekkür Belgesi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.