Ağrı Valiliği tarafından "Ağrı Halk Konseri" etkinliği düzenlenecek.
AĞRI (İHA) - Ağrı Valiliği tarafından 21 Şubat'ta düzenlenecek "Ağrı Halk Konseri"ne halkın ilgisinin yoğun olması beklenirken, etkinlikte Kafkas dansı gösterileri sahnelecek. Çocukların severek izlediği çizgi film kahramanlarının gösterileriyle de minikler eğlenceli bir gün geçirecek.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Ağrı Valiliği ve Ağrılılar 'Halk Konseri'nde bir araya gelecek haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.