Ağrılı Taekwondocular Diyarbakır’dan 3 Madalya ile Döndü, Türkiye Finallerine Yükseldi

AĞRILI TAEKWONDOCULAR DİYARBAKIR’DAN DERECELERLE DÖNDÜ. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları, Diyarbakır’da düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Gençler Grup Müsabakaları’nda 2 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederek Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi
Abone Ol
Google
A- A+
A- A+

AĞRI – Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 06–08 Mart 2026 tarihlerinde Diyarbakır’da düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları’nda Ağrılı sporcuların derece elde ettiği bildirildi.

Paylaşımda, müsabakalar sonucunda Fatih Bayraktar ve Yahya Doru'nun kendi kategorilerinde ikinci, Nigar Yalçın'ın ise üçüncü olduğu belirtildi.

Elde edilen derecelerle sporcuların 28-30 Nisan 2026 tarihlerinde Sivas'ta düzenlenecek Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazandığı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca sporcular ile antrenör Bedran Erim tebrik edilerek, Türkiye finallerinde başarı dileğinde bulunuldu.

Ağrılı taekwondocular Diyarbakır'dan derecelerle döndü 1

Ağrılı taekwondocular Diyarbakır'dan derecelerle döndü 2

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor