Ağrı Gençlik Merkezi tarafından organize edilen 10. Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamındaki Ses Yarışması İl Finali, İbrahim Çeçen Üniversitesi Selçuklu Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği kültür ve sanat etkinliklerinin Ağrı ayağı olarak gerçekleştirilen yarışmaya gençler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte sahne alan yarışmacılar, ses ve sahne performanslarıyla jüri ve izleyicilerden tam not aldı.

Yarışma sonunda Türk Müziği kategorisinde Lavin Türfent, Özgün Yorumlamada Kava Öner, Popüler Müzik kategorisinde ise Büşra Aydoğan birinci oldu. Söz konusu yarışmacılar, Temmuz ayında Van'da düzenlenecek bölge finallerinde Ağrı'yı temsil edecek.

Program sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, gençleri tebrik ederek sanatla iç içe olmalarının önemine değindi. Çelebi, benzeri etkinliklerin gençlerin yeteneklerini ortaya koymaları ve sosyal gelişimleri açısından değerli olduğunu belirtti.

Ağrı
Ağrı
Ağrı
Ağrı