Ağrı’da “Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi” İl Eylem Planı toplantısı yapıldı
Ağrı Valisi Mustafa Önder Bozkurt başkanlığında, Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi kapsamında İl Eylem Planı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda aile yapısının korunmasına yönelik hedefler ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
Ağrı Valisi Mustafa Önder Bozkurt başkanlığında, “Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve İl Eylem Planı” kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Ağrı Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, toplantıda aile yapısının korunması ve güçlendirilmesine yönelik hedefler ele alındı.
Toplantıda ayrıca toplumsal refahın artırılmasına yönelik planlanan çalışmalar ile il genelinde yürütülecek faaliyetler değerlendirildi. Kurumlar arası iş birliği ve koordinasyon konuları da gündeme alındı.
Görüşmeler kapsamında aile kurumunun güçlendirilmesine yönelik uygulanacak politika ve faaliyetler istişare edildi. Yapılan değerlendirmelerin ardından İl Eylem Planı onaylandı.








Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.