Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen seminerde aday öğretmenlerle bir araya geldi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen seminerde aday öğretmenlerle buluştu.

Seminere, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'in yanı sıra Şube Müdürü Bülent Aydemir ve aday öğretmenler katıldı.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, aday öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi. Öğretmenliğin büyük bir sorumluluk taşıdığını belirten Kökrek, aday öğretmenlerin meslek hayatları boyunca kendilerini sürekli yenilemeleri gerektiğini ifade etti.

Eğitimin insan yetiştirme süreci olduğunu vurgulayan Kökrek, öğretmenlerin bu süreçte üstlendiği görevin toplumun geleceğini doğrudan etkilediğini dile getirdi.

Kökrek, "Öğretmenlik, sabır, emek ve özveri isteyen bir meslektir. Sizler bugün sınıflarda görev alacak, yarının doktorlarını, mühendislerini, yöneticilerini yetiştireceksiniz. Bu nedenle mesleğinizi severek yapmanız, öğrencilerinize rol model olmanız büyük önem taşıyor." dedi.

Kapısının öğretmenlere her zaman açık olduğunu belirten Kökrek, "Karşılaştığınız her türlü konuda bizlerle iletişim kurabilirsiniz. Fikirlerinizi, projelerinizi ve önerilerinizi paylaşmanızı istiyoruz. Eğitimde başarı, ekip çalışması ve güçlü iletişimle sağlanır. Kendinizi geliştirmekten vazgeçmeyin, mesleki bilgi ve becerilerinizi sürekli artırın." ifadelerini kullandı.

Aday öğretmenlere tavsiyelerde bulunan Kökrek, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmenin önemine değinerek, öğretmenlerin bu konuda önemli bir görev üstlendiğini kaydetti.

Seminer, aday öğretmenlerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.