Ağrı Valisi Süleyman Elban Görev Yeri Değişen Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara Plaket Verdi

Ağrı Valisi Süleyman Elban, son kararnameyle görev yerleri değişen Vali Yardımcısı Hidayet Sarı ile Diyadin, Tutak ve Patnos kaymakamları için düzenlenen veda yemeğine katıldı. Elban, kentte sundukları hizmetlerden dolayı idarecilere teşekkür ederek plaket ve hediyelerini takdim etti.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi
Abone Ol
Google
A- A+
A- A+

Ağrı Valisi Süleyman Elban, son kararnameyle farklı il ve ilçelere atanan vali yardımcısı ile kaymakamlarla veda yemeğinde bir araya geldi. Programda görev süreleri boyunca Ağrı'ya sundukları hizmetler dolayısıyla mülki idare amirlerine teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verildi.

Veda programına, Sivas'ın Suşehri Kaymakamlığına atanan Ağrı Vali Yardımcısı Hidayet Sarı, Nevşehir'in Avanos Kaymakamlığına atanan Diyadin Kaymakamı Olgun Öner, Bitlis'in Ahlat Kaymakamlığına atanan Tutak Kaymakamı Erkan İsa Erat ve Zonguldak'ın Devrek Kaymakamlığına atanan Patnos Kaymakamı Ümit Altay katıldı.

Yeni Görev Yerlerinde Başarı Diledi

Programda konuşan Vali Süleyman Elban, görev yeri değişen vali yardımcısı ve kaymakamlara Ağrı'da yürüttükleri çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Elban, "Sizlere yeni görev yerlerindeki çalışmalarınızda başarılar diliyor, ilimize verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, aileleriniz ile huzur ve sağlık içerisinde bir ömür geçirmenizi temenni ediyorum." dedi.

Plaket ve Hediyeler Takdim Edildi

Veda yemeğinin sonunda Vali Elban, Hidayet Sarı, Olgun Öner, Erkan İsa Erat ve Ümit Altay'a Ağrı'ya sundukları hizmetler dolayısıyla teşekkür plaketi ile hediyelerini verdi.

Ağrı'da Görev Yeri Değişen Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara Veda Programı

Süleyman Elban'dan Hidayet Sarı, Olgun Öner, Erkan İsa Erat ve Ümit Altay'a Veda

Ağrı Valisi Süleyman Elban'dan Tayin Olan Mülki İdare Amirlerine Plaket

Kaynak: AA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor