Ağrı Valisi Süleyman Elban AİÇÜ Rektörü Abdulhalik Karabulut'u Ziyaret Etti
Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut'u ziyaret etti. Görüşmede üniversitenin mevcut durumu, gelecek planları ve 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde öğrencilere yönelik yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ile bir araya geldi. Ziyarette üniversitenin fiziki, sosyal ve kültürel gelişimi ile yeni eğitim-öğretim dönemine yönelik planlanan çalışmalar ele alındı.
Üniversitenin Kentin Gelişimine Katkısı Görüşüldü
Vali Elban, her geçen gün fiziki, sosyal ve kültürel imkânlarını geliştiren Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin kentteki değişim ve gelişime olumlu katkı sağlamayı sürdürdüğünü belirtti.
Üniversitenin gelişiminin Ağrı'nın sosyal ve kültürel yapısını da desteklediğini ifade eden Elban, yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.
Yeni Eğitim Dönemi Çalışmaları Anlatıldı
AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ise Vali Süleyman Elban'a üniversitenin mevcut durumu ve gelecek dönem planlamaları hakkında bilgi verdi.
Karabulut, görüşmede 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde öğrencilere yönelik gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalarla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.







Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.