Ağrı Vali Yardımcısı Tuncay Karataş, Eleşkirt Kaymakamı Ömer Saygılı ile birlikte Eleşkirt İlçe Gençlik Merkezini ziyaret ederek gençlere yönelik yürütülen spor, sanat, kültür ve eğitim çalışmalarını yerinde inceledi. Karataş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi'den merkezde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Gençlik Merkezindeki Faaliyetler İncelendi

Ziyaret kapsamında Eleşkirt İlçe Gençlik Merkezinin çalışma alanlarını gezen Vali Yardımcısı Karataş, gençlerin katılım sağladığı etkinlikler ve devam eden programlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Merkezde spor faaliyetlerinin yanı sıra sanat, kültür ve eğitime yönelik çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

"Gençlere Yönelik Destekler Sürecek"

Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle kendilerini geliştirmelerinin önemine dikkat çeken Karataş, bu alandaki çalışmalara verilen desteğin devam edeceğini ifade etti.

Ziyarette Karataş'a Eleşkirt Kaymakamı Ömer Saygılı, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sebahattin Güzel eşlik etti.

Ağrı Genelindeki Spor Eğitimleri Devam Ediyor

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 15 Nisan Spor Salonu'nda GSB Spor Okulları kapsamında voleybol eğitimlerinin devam ettiği bildirildi. Eğitimlerle geleceğin sporcularının yetiştirilmesinin hedeflendiği kaydedildi.

Patnos ilçesinde de GSB Spor Okulları bünyesinde yüzme, cimnastik ve badminton eğitimlerinin sürdüğü belirtildi.

GSB Yurtlarında Hazırlıklar Tamamlanıyor

Açıklamada, Ağrı'daki Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarının öğrenciler için hazır hale getirilmesine yönelik son çalışmaların yürütüldüğü ifade edildi.

Yurtlarda güvenli ve konforlu bir eğitim dönemi başlangıcı için hazırlıkların tamamlanma aşamasında olduğu bildirildi.

Kaynak: İHA