Ağrı’da yapımı tamamlanan 50 üniteli İl Jandarma Komutanlığı Sosyal Tesisi, personelin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmete hazır hale getirildi.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı yerleşkesinde inşa edilen tesis, modern standartlara uygun şekilde tasarlandı. Yemekhane, kafeterya, kuaför ve okuma salonu gibi bölümlerle donatılan sosyal tesisin, Jandarma personelinin çalışma koşullarını ve yaşam kalitesini artırması hedefleniyor.

Toplam 4 bin 765,27 metrekare kapalı alana sahip 6 katlı kompleksin, "Ağrı İl Jandarma Komutanlığı 50 Üniteli Vardiya Yatakhanesi Yapım İşi" kapsamında tamamlandığı bildirildi.

Ağrı Valiliği, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, tesisin ilin güvenlik teşkilatına ve Jandarma personeline hayırlı olmasını diledi.